τα νέα του εκδοτικού οίκου

νέες κυκλοφορίες, εκδηλώσεις, φεστιβάλ, παρουσιάσεις

👨‍🏫 📢 📚 Παρουσίαση βιβλίου στην Αθήνα!

Το Βιβλιοπωλείο Πύρινος Κόσμος, οι Εκδόσεις Δαιδάλεος και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (Konstantinos Anastasopoulos) σας προσκαλούν σε μία ομιλία βασισμένη στο εγχειρίδιο με τίτλο "Συμβουλές Υγείας από τη Θιβετανική Παράδοση".

Θα μιλήσει ο συγγραφέας του βιβλίου Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, φυσιοπαθητικός Θιβετανικής Ιατρικής, πιστοποιημένος Yoga Instructor.

⛳️ Πύρινος Κόσμος - Εκδόσεις Βιβλιοπωλείο Κόσμος, Ιπποκράτους 16
🗓 Παρασκευή 5 Απριλίου στις 18:00-20:00

📌 Μάθετε περισσότερα για το βιβλίο, εδώ: daidaleos.gr/shop/symvoules-ygeias-thivetiani-paradosi/
... See MoreSee Less

Διαβάστε το στο Facebook

Βίντεο του συγγραφέα και ερευνητή Thanassis Vembos για την υπόθεση της περίφημης "Μπέλλειου Σφαίρας".
Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, ο πνευματιστής Αλέξανδρος Μπέλλος (1912-1958) θεωρούσε πως μια γυάλινη σφαίρα από την οποία είχε αφαιρεθεί ο αέρας, συν η παρουσία ενός ατόμου με ισχυρές παραψυχικές δυνάμεις, θα μπορούσε να μετατρέψει την σφαίρα σε «τηλεόραση» μέσα στην οποία θα μπορούσαν να γίνουν ορατές «αιθερικές μορφές» (δηλαδή πνεύματα νεκρών).
Ο Μπέλλος και η ομάδα του έκαναν πολλά πειράματα και διατείνοταν ότι ορισμένα από αυτά είχαν στεφθεί από εντυπωσιακή επιτυχία.
Η όλη ιστορία περιγράφεται με λεπτομέρειες στο βιβλίο "Το Πνεύμα του Χρόνου - Όψεις του Παραφυσικού στην Ελλάδα", (εκδόσεις Δαιδάλεος).Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, ο πνευματιστής Αλέξανδρος Μπέλλος (1912-1958) θεωρούσε πως μια γυάλινη σφαίρα από την οποία είχε αφαιρεθεί ο αέρας, συν η ...
... See MoreSee Less

Διαβάστε το στο Facebook

🌍 👨‍👩‍👧‍👦 📢 Ο Πρότυπος Όμιλος Πολιτισμού Πηγή (Εκδόσεις Πηγή - Εκδόσεις iWrite - Εκδόσεις Δαιδάλεος) στηρίζουν τον Μαραθώνιο Αγάπης 2019 !
Η εθελοντική ομάδα Ένταξη και ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και φίλων Α.με.Α ΄΄Ανοιχτή Αγκαλιά΄΄ υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού σας προσκαλούν σε μια μοναδική αθλητική και πολιτιστική εκδήλωση με σκοπό την ανάδειξη της αξίας του θεσμού ένταξης των Α.με.Α μέσα από τη διεξαγωγή συμβολικού μαραθωνίου και τη διδασκαλία χορού από Α.με.Α, καθώς και του έργου του Συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων και φίλων Α.με.Α ΄΄Ανοιχτή Αγκαλιά΄΄!

📝 Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ > docs.google.com/…/1FAIpQLSdVpBP2jMq8rccKd…/viewform…

🕵️‍♂️ Δείτε το event εδώ > www.facebook.com/events/2043471362397202/
... See MoreSee Less

Διαβάστε το στο Facebook

🎉 ✨ Οι Εκδόσεις Δαιδάλεος σας εύχονται καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία, με την ελπίδα φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων! ... See MoreSee Less

Διαβάστε το στο Facebook